Valitse kieli

omat tietosi ostoskori

Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Vapaa-ajan kengät‪» Joe Nimble exploreToes Miehet‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.5.2021
Yleisarvosana
Eivät kovin lämpimät, kun sisus "höttökarvaa". Varsi kivan korkea ja saa tiukalle ettei lumi mene sisään. Ok itselläni -5c säässä. Pitävät pohjat.
Can U. vahvistettu ostaja, 10.4.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Erittäin mukavat ja toiminnalliset paljain jaloin talvikengät, upealla ulkonäöllä ja pienillä ongelmilla. Aluksi kantapään kova pinta aiheutti rakkuloita. Olisin palauttanut sen sitten, mutta kengät olivat muuten niin täydellisiä, päätin pitää ne ja ratkaista asian kiinnittämällä kinesioteippi kantapäähän, mikä toimi kuin viehätys. Pohja on hieman paksumpi kuin tavalliset jalkakengät, mutta se on hyvä asia talvella. Eristys on hyvä, ja ne tuntuvat lämpimiltä tukehtumatta. Näiden kenkien ihanteellinen lämpötila on välillä -5 - +5. Sen alapuolella sinun on käytettävä villaisia sukkia. Testattu Lapissa, voin sanoa, että heidän mukava raja on -10 astetta villasukilla. Nämä kengät ovat erittäin joustavia ja mukavia tinkimättä ulkonäöstä. Parhaat talvikengät, jotka olen omistanut. Valmistaudu vain kiinnittämään teippi kantapäähän ja sinulla on lämpimämpi pari alle -10.
Elina S. vahvistettu ostaja, 17.11.2020
Yleisarvosana
Ensimmäisellä käyttökerralla sain hirveät rakot kantapäähän, mutta sen jälkeen kengät ovat olleet oikein hyvät. Jalkojen kramppailu loppui kuin seinään.
Reetta K. vahvistettu ostaja, 14.11.2020
Yleisarvosana
Nämä olleet jokapäiväisessä käytössä nyt noin kuukauden ja ovat ihanat jalassa! Asfaltillakaan eivät jalat kipeydy ja lisäksi ovat todella hyvännäköiset.
Lotta T. vahvistettu ostaja, 28.10.2020
Yleisarvosana
Nollakelillä lämpöiset, jopa hieman kuumat kengät. Talvikäytöstä ei kokemusta, mutta vaikuttavat oikein hyviltä. Toisen kengän kantapää meinasi hangata kohdasta, jossa kantapään kovoke ja pehmeämpi kenkä alkaa, mutta tuon sai loppumaan kun taivutteli ja pehmenteli käsin kenkää hankaavasta kohtaa. Kenkä 1,8cm isompi kuin jalan mitta ja tuo ollut hyvä koko. Pienempikin koko oli sovituksessa mutta tuo olisi villasukan kanssa ollut ahdas. Nyt ohuella sukalla pärjää kun kiristelee nauhat hyvin ja viileämällä mahtuu hyvin villasukkaa ja vaikka toista pohjallistakin. Olen ollut tyytyväinen!
Nimimerkki Tomi 24.1.2021
Kun laitoin ne ekan kerran mun jalkaan, mun korvissa alkoi soimaan Tuomari Nurmion tonnin stiflat! Nämä ovat mun ensimmäiset paljasjalkakengät ja ihan älyttömän hyvät! Olen käyttänyt niitä koko ajan. Teen töikseni lumitöitä ja ne ovat täydelliset siihen, jalat eivät kastu 12 tunnin työpäivänä, ja kylmimmillään on ollut -27 ja se meni villasukkien kanssa mainiosti ilman mitään lisäpohjallisia kun vain pysyin liikkeellä. Nämä ovat pirun tyylikkäät rymykengät joissa jalat saavat kuninkaan kohtelua. Olin vähän huolissani hinnasta, sillä mä en ole ikinä laittanut kenkiin yli 60 euroa, mutta nyt ymmärrän miksi kandee kenkiin panostaa. Täydet viisi tähteä!!