Valitse kieli

omat tietosi ostoskori

Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Juoksukengät‪» Joe Nimble nimbleToes (naisten malli)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Katja N. 7.9.2022
Yleisarvosana
Ihanan kevyet jalassa, kuin tossut! Ja hengittävä kangas mukava kesällä!
Anonyymi 4.9.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 18.5.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 7.5.2022
Yleisarvosana
Olivat laadukkaan ja hyväntuntuiset. Minun jalkaan olivat vain liian leveät, en saanut tarpeeksi kiristettyä nauhoja jotta ei lonksuisi.
Kati M. 1.5.2022
Yleisarvosana
Erittäin mukavat ja kevyet jalassa ja miellyttävä käyttää. Varpaille hyvin tilaa.
Anonyymi 1.9.2021
Yleisarvosana
Omalle jalalle väärän mallinen, kun jalkaterän päällä oleva ”nauha” painoi varpaita jo sovituksessa.
Suvilotta M. 27.8.2021
Yleisarvosana
Liian kapea itselleni, mutta hyvä ja laadukas kenkä. Miesten mallia ei ollut saatavilla tilatessani.
Anonyymi 19.8.2021
Yleisarvosana
Todella hyvät ja kevyet jalassa. Nauhojen sidontaa muuttamalla sai istumaan täydellisesti vähän kantapäästä ensin väljän tuntuisen kengän. Märällä nurmella pohja suht liukas.
Laura H. 26.7.2021
Yleisarvosana
Kenkä vastasi ulkoisesti odotuksia ja laatu vaikutti erinomaiselta. Tilasin kengän jalan mitan mukaan, mutta kenkä tuntui löysältä ja lonksuvalta kantapään ja jalkapöydän osalta, joten päädyin palauttamaan kengät.
Elina R. 7.6.2021
Yleisarvosana
Koko on aika reilu kuten joku aiemminkin oli kommentoinut. Olen paljasjalkaillut nyt puolisen vuotta, ja varpaat ovat alkaneet vaatia entistä enemmän tilaa, ja vaikka jalkani ovat melko kapeat, niin pikkuvarpaani olisivat kaivanneet vielä aavistuksen verran enemmän tilaa kuin mitä näissä kengissä on. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen näihin kenkiin enkä juurikaan enää käytä muita kenkiä. Juostessa päkiaskellus löytyy myös huomattavasti helpommin kuin tavanomaisilla lenkkikengillä.
Anonyymi 27.5.2021
Yleisarvosana
Kivan näköiset ja kevyet. Lesti melko kapea ja päkiäosa matala. Miesten mallissa päkiäosa korkeampi, enemmän tilaa jalkapöydälle. Lisäksi kantakuppi matala, tuntui, ettei minulla pysynyt hyvin jalassa.
Elisabeth R. 29.4.2021
Yleisarvosana
Aivan loistavat kengät, en keksi mitään pahaa sanottavaa. Laadukkaan oloiset ja miellyttävät jalassa.
Marja K. 26.4.2021
Yleisarvosana
Pikkuisen leveä jalkaani, mutta pidin kuitenkin. Pari kuukautta käytettyäni, lähdimme Lappiin päiväretkiä patikoimaan. Pisimmät päivämatkat 18 km, maasto vaihtelevaa. Näillä kengillä ei ongelmia. Eikö alkuun kuulemani liian leveä kesti enää tuntunutkaan liian leveälle. Suosittelen.
Saara K. 27.1.2021
Yleisarvosana
Näyttävät hyviltä ja laadukkailta, todella mukavat jalassa eivätkä alussakaan hiertäneet. Reilut koot, kannattaa mitata jalat ohjeiden mukaan.
Tarja H. 22.8.2019
Yleisarvosana
Olen testannut kenkiä kävellen hiekkatiellä ja siellä ne toimivat mainiosti. Kengän sopivan napakka pohja takaa sen, että pienet kivetkään eivät tunnu pahalta askeltaessa. Jalat eivät ole hionneet käytön aikana, joskin minulla on ollut ohuet sukat jalassa. Kengät ovat todella kevyet ja lesti sopivan leveä.
ann...@...om 25.4.2022
Viime keväänä ostin ja ovat olleet kesä kauden käytössä. Viileämmällä villasukilla pärjännyt hyvin, kunhan kuivaa. Ovat ensimmäiset pj kenkäni. Heti sovittaessa koin, että leveämpi lesti oli parempi eli miesten kengät valitsin kun myyjä osasi opastaa minua ja antoi koot sovitettavaksi. Ainoa heikkous kun ovat miesten malli niin ei saa kireälle nauhoja, tulee kengän sivut yhteen . Tosin se ei ole haitannut arjessa käyttöä.
Nimimerkki Marika 3.8.2021
Otin kenkiin vain 7 mm käyntivaraa jonkun neuvosta vaikka muihin kenkiin jätän enemmän. Se oli oikein hyvä tähän malliin. Aluksi tuntui kuin kenkä putoaisi jalasta ja harkitsin palautusta. Onneksi en palauttanut, sillä matalaan varteen tottui nopeasti ja nyt 2 kk käytön jälkeen nämä ovat lempparikengät.
Nimimerkki Mari 18.6.2019
Nämä olivat ensimmäiset paljasjalkakengät, ostin ne keväällä samalla toisten vapaa-ajan paljasjalkakenkien kanssa. Käytin kenkiä ensin ihan vapaa-ajalla lenkkareiden sijaan. Pikkuhiljaa huomasin, että ne alkoivat valikoitua useimmiten jalkaan mihin tahansa oli lähdössä. Eilen testasin niitä ensimmäistä kertaa myös metsässä juostessa. Mukavat jalassa ja ajatus siitä, että ovat myös jaloille "terveelliset" kengät saa ne valikoitumaan usein jalkaan.