Valitse kieli

omat tietosi ostoskori

Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Business- / juhlakengät‪» Joe Nimble bizToes‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Tytti S. 8.7.2021
Yleisarvosana
Ensivaikutelma hyvä ja ovat tosi hyvän näköiset jalassa. Ilmeisesti käyttäjällä kapeahko nilkka, koska suuaukko vaikuttaa hieman reilulta, mutta tuskin aiheuttaa ongelmia varsinkaan satunnaisessa käytössä. Juhlakenkiä toki vaikeampi arvostella kuin arkikäytössä olevia, mutta ainakin vaikuttaa huomattavasti paremmilta kuin entiset (ei-pj) juhlakengät!
Pekka L. 21.7.2020
Yleisarvosana
Veli-Matti N. 4.6.2020
Yleisarvosana
Oli juuri sellainen kuin odotinkin. Erittäin hyvä.
Janne S. 14.2.2020
Yleisarvosana
Kivan pehmeää vasikannahkaa kengät. Kyllä näillä päivän kävelee vaikka kangas hengittääkin paremmin.
Björn A. 22.6.2019
Yleisarvosana
Heikki S. 18.6.2019
Yleisarvosana
Jäätävän hyvät pukukengät, joilla kävelykin on nautinto. Pidin näitä uudesta useamman päivän aamusta myöhäiseen iltaan. Aiemmin perinteisillä pukukengillä olisi tullut vaivoja jo kesken ensimmäisen päivän. Näiden kanssa kävelin kaikki käveltävissä olevat matkat kuin ei mitään. Suosittelen varauksetta, kuten Nimbleä muutoinkin. Mutta miksi ei enää voi tilata suoraan? Valikoima Suomessa on säälittävän pieni.
Tuomas L. 26.4.2019
Yleisarvosana
Kengät ovat kevyet, siistit ja varpaille on riittävästi tilaa. Olen nyt tepastellut kyseisillä kengillä miltei päivittäin kahden viikon ajan ja en keksi mitään negatiivista. Sopivat hyvin niin arkiseen kaupunkikäyttöön kuin juhlavampiinkin tilaisuuksiin.
myy...@...fi 1.1.2019
Yleisarvosana
Tykkään tosi perus ulkonäöstä, missä ei oo mitään ihmeellistä. Toimii juhlissa, hautajaisissa ja ihan duunikenkänäkin. Kenkä ei ihan yhtä mukava jalassa kuin esim. Nimbletoes-juoksukenkä, mutta hakkaa silti perus koppurat juhlakengät sata nolla. Ja tietty lesti, jossa varpaat (ml. isovarvas) vapaana, zero-drop ja ohut pohja. Tykkään!