Valitse kieli

omat tietosi ostoskori

Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Juoksukengät‪» Joe Nimble nimbleToes (miesten malli)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Paavo N. 27.9.2022
Yleisarvosana
Noin vuoden kokemus juoksusta ja arkikäytöstä. Juoksukilometrejä noin 200, arkityöpäiviä noin 50. Väittäisin vuoden aktiivikäytön perusteella, että ovat laadukkaat ja kestävät. Ulkosaumat eivät irvistele itselläni vielä mistään kohtaa, ja kumipohja kestänee vielä ainakin toisen vuoden juoksut. Sisäpohja rispaantunut, mutta olen valinnut käyttää näitä ilman pohjallisia, niin varmaankin oma vika. Käytän näitä välikelien juoksuun, kun vettä täysin läpäisevät varvaskengät tuntuisivat kylmiltä ja ilkeiltä. Esimerkiksi pienessä tihkusateessa ja paikoittaisessa loskassa jalka pysyy näissä juostessa kohtalaisen lämpimänä, jos nyt ei aivan täysin kuivana kuitenkaan. Vinkki: Jäisellä kelillä näissä ei ole mitään pitoa, mutta olen todennut, että marketista hankituilla irtonastoilla näillä pystyy juoksemaan tasaisella liukkaalla. Eli sellainen kengän kärjen ympärille viritettävä kumilenkki, missä on pari nastaa. Vähän hankala asetella nastoja päkiän/varpaiden alle niin, että ei tunnu "kuhmulta" jalan alla juostessa, mutta kyllä se asema tuntuu hakemalla löytyvän. Ilman nastoja näillä kengillä ei ole mitään asiaa kevätlenkille. Sen verran mukavat ja linjakkaan näköiset kengät ovat, että lähtevät jalkaan myös monena arkipäivänä - etenkin pienellä sateella, jolloin toisen merkkiset tennarini päästävät pienenkin veden läpi. Näissä sen sijaan menee jalat kuivana tihkusateessa lyhyet matkat kävellen ja busseilla. Polkupyöräillessä vesi tuntuu löytävän päällisen ilmavan yläosan kautta sisään näihinkin, ja tietysti kovemmassa sateessa muutenkin.
Anonyymi 19.9.2022
Yleisarvosana
Paras tähän mennessä käyttämäni juoksukenkä! Edellinen pari kesti 3 vuotta aktiivista arkikäyttöä ja siihen vielä 2-3 lenkkiä per viikko.
Anonyymi 3.8.2022
Yleisarvosana
Hyvät lenkkarit kovallekin alustalle. Retro ulkonäkö miellyttää (tummansini-valkoiset).
Anonyymi 19.5.2022
Yleisarvosana
Todella mukavat jalassa, leveys on sopiva ja saan tarpeeksi kireäksi nauhoilla. Ihan lemppari! Käytössä koko 8,5, omat jalat n. 26,2 cm pitkiä ja 10 cm leveitä.
Anonyymi 8.11.2021
Yleisarvosana
Ei vielä kokemusta kuin juoksumatolta jossa jossa useampia treenejä pisimmillään 1 h 40 min. Nimbletoes kengillä: kevyt, hyvin minun jalkaan (jalkaterään) erittäin hyvin sopiva, ei hierrä ei kierrä ja on helpompi astua (kuin sukkakengillä)..
Kalle R. 9.9.2021
Yleisarvosana
Hyvä kenkä, paljon samaa kuin Merrelin Vapor Glove 4 mallissa. Pohja kovempi ja kestävämpi. Nauhat ei tule kovin korkealle eli minun tapauksessani kantapää ei pysy täydellisesti kupissaan. Muita moitteita en löydä. Laadukas ja kestävä.
Inga N. 22.8.2021
Yleisarvosana
Jos haluat laadukkaat kengät, osta nämä.
Anonyymi 28.7.2021
Yleisarvosana
Ovat olleet hyvä osa selkäkipujeni poistossa..
Anonyymi 26.5.2021
Yleisarvosana
Erittäin mukavat saapikkaat!
Marko K. 20.2.2021
Yleisarvosana
Sain kengät vasta liki kuukausi sitten ja siitä lähtien ne ovat olleet runsaassa käytössä vauhdikkaassa sisäliikunnassa. Tähän tarkoitukseen kengät ovat todella hyvät ja olen erittäin tyytyväinen ostokseen. Kengät tuntuvat miellyttäviltä jalassa, ovat hyvinkin kevyet ja verkkomainen kangas tekee niistä helpot tuulettaa käytön jälkeen. Erityisesti pidän avarasta tilasta varpaille. Saamissani kengissä ompeleet ovat kunnossa eikä rakenteessa ole näkyvää vikaa. Kenkien mukana tulleet kangaspussit ovat olleet kätevät pakatessa kengät treenikassiin, sillä kenkäparin saa mahtumaan yhteen pussiin. Tuotteesta pitäisi hakemalla hakea mitään pahaa sanottavaa. Jopa kengännauhat ovat sopivan pituiset eivätkä jää sidottuina roikkumaan valtavina lenkkeinä.
Anonyymi 15.10.2020
Yleisarvosana
Todella kevyen ja tunnokkaan oloiset kengät. Laadukkaan oloinen tuote!
Pyry K. 28.5.2020
Yleisarvosana
Todella hyvä tuntumaiset kengät. Nyt olleet käytössä vasta pari viikkoa, joten kestosta en osaa sanoa. Ihan vähän pohja lähtenyt virnistämään edestä. Seuraillaan tilannetta. Muuten vaikuttaa oikein kestäviltä. Jalat ja varpaat pääsevät olemaan tilavasti (luonnollisesti). Silti tuntuma maahan on hyvä, ja kenkä pysyy hyvin jalassa. Muiden kenkien käyttö tuntuu vaikealta, kun JoeNimblet tuntuvat niin hyviltä.
Petteri R. 19.9.2019
Yleisarvosana
Hyvä kenkä suoraan ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.
Minna K. 13.7.2019
Yleisarvosana
Hyvän näköinen ja laadukkaan tuntuinen kenkä.
Nimimerkki Tallaaja 18.2.2022
Tässä uudemmassa versiossa, joka muuttui muutama vuosi sitten, verkkokangas materiaali kerää enemmän moskaa, eikä ole niin kestävä ja hyvännäköinen kuin alkuperäisessä mallissa.